• Anasayfa
  • |
  • Menteşe,Ula,Marmaris,Datça Turizm Destinasyonu Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

Menteşe,Ula,Marmaris,Datça Turizm Destinasyonu Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

İlimizde bulunan Turizm Destinasyonunun bütüncül olarak korunması ,geliştirilmesi ve ilçeler arası entegrasyonun sağlanması amacıyla kurulan dört turizm destinasyon kurulundan biri olan ''Menteşe,Ula,Marmaris,Datça Turizm Destinasyonu Yürütme Kurulu Toplantısı Muğla Valisi Orhan TAVLI başkanlığında ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI'nın katılımıyla 19 Ağustos 2021 Perşembe Günü gerçekleşti.

Muğla ve İlçelerinde turizm çeşitliliğini artırmak ve tüm seneye yaymak için ''4 Mevsim Turizm''sloganıyla başlatılan çalışmada,Marmaris 'teki turizm alternatifleri istişare edildi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket AKSOY,Marmaris Belediye Başkanı Mehmet OKTAY,Sivil Toplum Kuruluşları ve Turizm sektörü temsilcilerinin de katıldığı toplantıda ayrıca Datça,Ula ve Menteşe destinasyonları da ele alındı.

Toplantıda tarih,doğa,spor,kültür,kırsal turizm gibi alternatif potansiyellerin değerlendirilmesi için öneriler görüşüldü.

Toplantı sonrasında Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI,Datça Kaymakamı Mesut ÇOBAN,Marmaris TÜRSAB Başkanı Suat ESİN ve Marmaris Albatros Marina Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat TUGAY ile biraraya geldi.