T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal BAYLAN Bölgemizi Ziyarette Bulundu.

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Sayın Ünal BAYLAN ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÇANKAYA Bölgemizi ziyarette bulundular.

Marmaris Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda,moderatörlüğü Marmaris Liman Başkanı Altuğ KURBAN,Datça Liman Başkanı Gökhan ÇAĞLAYAN ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI üstlendi.

Meclis Başkanımız Esat Onur TUGAY,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet POYRAZ,Yönetim Kurulu üyemiz Nail BALCI,Hisarönü Kooperatif Başkanı Süleyman ACUN,sektörün bölgemizde önde gelen temsilcilerinden Ali Doğan TUGAY,Netsel Marina Müdürü Erkan ÖZATA,Marmaris Cruıse Port temsilcileri Şükrü TUGAY ve Murat TUGAY,yat sahiplerini temsilen ise Recep ÇETİN ve sektör temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda,bölgemizdeki denizcilik faaliyetlerinde yaşanan sorunlar hakkında talepler dile getirilirken,çözümler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.