İMEAK DTO Marmaris 24. EMİTT Fuar'ında

Emitt 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Fuarın ilk günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri İsmet SALİHOĞLU, Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI, Bodrum Şube Başkanı Orhan DİNÇ, Antalya Şube Başkanı Ahmet ÇETİN, Fethiye Şube Başkanı Şaban ARIKAN ve sektörün önde gelen isimleri İMEAK Deniz Ticaret Odası standında buluştu.

Ayrıca, Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI ve Şube Müdürümüz Çağla AKKUŞ Marmaris Belediyesi standını ziyarette bulunarak, Marmaris Belediye Başkanımız Mehmet OKTAY ve Belediye Başkan Yardımcımız İhsan ÖZTÜRK'ü ziyarette bulundu.

2 Şubat 2020, Pazar gününe kadar sürecek, dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olarak adlandırılan Emitt fuarında şubemizi temsilen, Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Halil BAĞLI ve Oda Personeli Enes DEMİRAY hazır bulunacak ve üyelerimizin tanıtım materyallerini ilgili katılımcılarla paylaşmaya devam edecekler.